søndag 10. mai 2009

Våren har fanget oss

Oppussingen er forsåvidt feridig. Noe gjenstår- selvfølgelig- men her er en liten smakebit på resultatet. Må bare beklage kvaliteten på bildet, men det er visst et yngre medlem av familien som stort sett okkuperer kamerat, så jeg må ta til takke med mobilkameraet som ikke er så velig begeistret for mørke rom. . .

Dagene nå går istedet med til hage og drivhus. Knut bruker alle ledige stunder til å ordne vinterens ved. Det synes nesten ikke i skogen at han har tatt ut ved, men jammen blir det mye.

Jeg bor enten i drivhuset, eller i et bed med hode ned og rompa opp.
Jord under neglene gir viktig næring heter det, men jeg får håpe at det ikke er mulig å få overdose.

Det er ikke så mye spennede som har skjedd i hagen enda. Jeg innser jo at det som er spennede for meg ikke bryr så veldig mange andre. Som for eksempel at Clematis Potanii ikke har fryst ned denne vinteren, eller at den ungarske blåveisen jeg fikk av Lineca for noen år siden endelig ser ut til å trives der hvor den er plassert. Den er flyttet rundt hele hagen snart, men nå viser den voksevilje og kraft i woodlandet.

Jeg har som vanlig flytte noen planter i år også, og kommer sikkert til å flytte mange til før jeg er fornøyd. I dag er det kampen mot ugresset som er i gang. Har fått vekk alt som ikke skal være i bedene langsmed stien opp til huset, og jobber nå iherdig med Hostabedet. Jo mer jeg får unna på denne tiden, jo mindre blir det å ta utover sommeren.

Jeg åper på en lang og deilig vår - etterfulgt av en deilig sommer. Hagen og årstiden skal nytes fremoer nå :-)

2 kommentarer:

skogsdua sa...

Tror ikke det er mulig å få overdose, det er som du nevner noe spesielt å få jord under neglene. Nesten så en føler seg i ett med hagen:) hehe

Løvli, hus og hage sa...

Så enig. Tilogmed ugresset er jo grønt :-)


Frodig mot flettegjerdet