søndag 17. mai 2009

17.mai

17. mai er godt i gang. Dagen brukes til å se barnetog, og kose oss med god mat. En lat dag, hvor vi i år feirer alene. Ingen store planer.

Det er godt å være alene i dag, til helga blir det fullt hus og masse folk. Da er det konfirmasjon. Vi skal ikke feire den hjemme, men det er litt som skal ordnes alikevel.
Jeg koser meg med forberedelsene. Overraskelser jeg håper konfirmanten setter pris på.
I går handlet vi inn til bordpynting, og i hodet begynner dagen å dannes. Konfirmanten har litt planer selv også, men det skulle vel bare mangle om hun ikke har litt meninger, hun er tross alt "oppvokst" i en butikk for hus og hjem. . .

Jeg strever litt med å skrive talen. Det skal være en tale for konfirmanten, men som også skal gi mening til de andre - uten å utlevere den ene eller andre. Talen skal helst være noe hun kan huske, men helst noe hun gjemmer i hjertet.

Vel, talen blir ikke skrevet ferdig i dag. Selv om det er 17. mai må jeg ut i drivhuset en tur. Vanne litt - sjekke temeraturen og se om alt er sånn det skal være. En dag uten jord under neglene går jo ikke an :-)

Bilder blir det fremdeles dårlig med. Ett kamera i huset, og en datter som tar mange hundre bilder i uka. Hun har kun ett ønske til konfiramsjonen; Penger. Penger til eget speilreflekskamera. Det ønsker jeg at hun får også, sånn at jeg kan finne igjenn kamerat vårt på plassen sin når jeg skal bruke det.. .

Vel - ut i solen og drivhuset en tur, før det er på tide med en matbit. Mon tro om temeraturen er så vi kan spise ute?

1 kommentar:

Nina i Paradiset sa...

På tide med noen nye hagebilder nå, Hønemor!! (når du får tilbake kameraet ditt!!)
:)
Klem fra NinaS


Frodig mot flettegjerdet