torsdag 8. januar 2009

Normale dager

Noen begivenhetsrike dager går nå over til normaldager. Vi har hatt besøk siden midten av forrige uke - et besøk som bland anet inneholdt ei "prinsesse" på vel 5 mnd. Vi har mata, skifta og kosa oss, og er sjeleglade for at vi bare har henne på lån. Jeg er definitivt ferdig med små barn, for egen del.


Litt tid har jeg fått til å sitte på nett å se etter frø. Nye frø, gamle travere, og noen utfordringer å finne. Jeg har følelsen av at jegligger på etterskudd allerede, og må se å få stemorsfrø i jorda ihvertfall. Skal jeg få glede av dem så tidlig som jeg ønsker så er det jammen meg på tide å sette i gang.


Snøen har tint så i mildværet at det var mulig å tusle en tur i hagen i går kveld. Måneskinne gjorde det mulig å se litt, og drømmene tok til å fare. "Kan vi gjøre sånn her?" eller "hvis vi gjør sånn der". Skal vi få realisert hagen slik vi vil ha den må gjærdet flyttes en meter utover jordet, noe som sikkert kan la seg gjøre, da jordet kun brukes som beite, og hagen skal brukes som kjøkkenhage.


Hagelektyre av alle slag har inntatt bladkurven ved siden av sofaen igjen. Alle julemagasinene er ryddet bort - og våren har intatt stua. Noen primula minner om at vi nærmer oss grønne tider.
På albumet mitt fant jeg miner om en tidligere vår, og innser at kurven vil bli fylt med stemor i år også. Jeg må bar efå frøene i jorda først. . . .

4 kommentarer:

Aud på Dal sa...

Endelig går vi mot lysere tider.
Selv har jeg ikke så mye som tenkt på å begynne å så enda. Skal ta det rolig med såinga i år.
Det ligger en Award til deg på bloggen min ;-)

Helen sa...

Hei Lene!
Så fin blogg du har! Og så fint som dere har fått det på kjøkkenet. Veldig greit når dere lager så fine løsninger selv. Jeg kjenner meg veldig igjen i ditt forrige innlegg. Her samles det på alt mulig.

Sigrid sa...

Det ligger en utfordring til deg i bloggen min :-)

Anonym sa...

grid har kommet meg i forkjøpet, ser jeg - jeg vil også se i bildene dine. Utfordringen ligger her:
http://smgj.wordpress.com/2009/01/26/det-6-bildet/


Frodig mot flettegjerdet