tirsdag 30. desember 2008

Drømmekjøkken - igjen. . .

For ti år siden tegnet vi - og fikk laget - vårt drømmekjøkken. Trodde vi. Etter disse årene har derimot min interesse for å lage mat økt - og antall gjester i slengen har også økt. Dermed har behovet for arbeidsplass blitt større etterhvert. Når vi i tillegg aldri satt på kjøkkenet og spiste, har vi derfor laget en halvøy der kjøkkenbordet tidligere sto.Nå har også behovet for muligheten til kildesortering endret seg på disse årene, så en smart løsning ble klekket ut. Nå kan vi sortere flasker, glass, bokser, melkekartonger, papir og plast uten ergrelser for at det alltid er i veien. En smart vippedør med kasser på innsiden ble løsningen. På andre siden av benken har micro, skuffer og hyller fått plass. En perfekt løsning - synes vi. Selvfølgelig er det min kjære handyman som har laget benken.
Over benken har vi satt sammen flere kolonialskuffer i galss (fra Ikea) - som er blitt en praktisk og dekorativ løsning på flere typer mel, gryn, kjerner, sukker og salt. Her har jeg det meste for hånden.Oppå benken ble det plass til litt dill og dall - dog av ganske nyttig karakter. Krydder og oljer som ofte er i bruk.


2 kommentarer:

HeidiS sa...

Den kjøkkenøya var supersmart!Kjøkkene ditt ligner veldig på ett som jeg ønsker meg.

Godt nyttår!

Løvli, hus og hage sa...

Godt nyttår - HeidiS.Koselig med en kommentar! Jeg er kjempefornøyd med resirkuleringsløsningen. og tror at vi frivillig kan stille oss til dispososjon for å teste hengsler og magneter. Den luka blir åpnet mange ganger om dagen.Det kan anbefales :-)


Frodig mot flettegjerdet