søndag 7. september 2008

Oj, vi er blitt bloggere...

Noen kjenner oss fra før - som hønemor og hanefar fra hagEgal. Nå har vi opprettet vår egen blogg, hvor kjente og ukjente kan følg med på våre praktiske gjøremål i hus og hage her på Løvli. Løvli er et småbruk som er bygd opp -slik det fremstår i dag- på tidlig 1900-tallet. Tidligere var det en gammel tømmerstue her- som er bygd inn i huset vårt. Tømmeret er godt gjemt bak gammel panel - og slik blir det også.

Huset har en del spesielle løsninger. Runde og ovale dørklinger på alle dørene, for eksempel. Smale gamle vinduer, og faktisk en vegg i 45 graders vinkel.

Låven var det man kan kalle falleferdig. Iherdig innsats fra min kjære har nå resultert i at den står trygt, og begynner å ta form slik vi vil ha den. 2 hester og noen kaniner holder hus der inne nå.

Et lite sært stabbur hører også med - innredet som gjesterom i første etasje, og foreløpig lagerrom oppe. De er meningen at det skal bli hems - slik at mer enn en kan overnatte.

I tillegg har vi "bua" En gammel brakke som skal bli hobbyrommet vårt. Vi støper litt lys på hobbybasis, i tillegg til litt såpestøping - og diverse papirhobbyer.

Hagen er en annen stor hobby. Det er stadig prosjekter og forandringer. Jeg håper vi kan glede dere med noen inspirerende bilder etterhvert - dette var ihverfall en kort presentasjon.

2 kommentarer:

smgj sa...

Vel kommen i klubben. Jeg ser fram til å lese mer fra Løvli - som jeg først leste med norwenglish schwung. Ved nærmere ettertanke så er jo både Løvli og "Løvli = lovely" fine betydninger.

Løvli, hus og hage sa...

Hei smgj.
Det har vært mange morsomme tolkninger av Løvli, og vi som er så glade i hjerter av alle varianter kan gjerne ta med oss de fleste :-)


Frodig mot flettegjerdet